.st0{fill:#FFFFFF;}

Een kerstengel als geschenk voor onder de kerstboom 

 november 9, 2020

door  Inge

Al bladerend door mijn oude foto’s kwam ik deze kerstengel tegen. Ik kan het me nog goed herinneren. In december maakte ik dit popje met lichtblonde haren en witte engelenvleugels.

Ik maakte haar zomaar, omdat ik er zin in had. En net voor kerst kreeg in ineens een email. Of ze nog te koop was, want het zou het perfecte cadeau zijn voor onder de kerstboom.

Zo gebeurde het dat er de volgende dag al een dame aan de voordeur stond.

Normaal gesproken verstuur ik de poppen, want in mijn huis is wel ook het atelier, maar geen winkelruimte. Maar omdat de dame die de pop graag wilde kopen heel dichtbij woonde en het al bijna kerst was en we niet zeker wisten of het pakje er via de post wel op tijd zou zijn, maakte ik een uitzondering. Zo gezegd zo gedaan en de pop werd hier afgehaald.

En zo werd het engeltje een echte kerstengel.

Inge schuurmans

Poppenmaakster (en meer)

Als kind al was ik graag met mijn handen bezig. Textiel en wol waren mijn favoriete materialen. Ik bedacht vaak zelf wat ik wilde maken en zocht dan naar manieren om mijn ideeën vorm te geven.

Handwerken werd een onmisbaar deel van mijn leven. Eigenlijk is er niet zo heel veel veranderd. Van het een kwam het ander en mijn hobby werd mijn beroep.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gratis patroon knuffelpopje

Ben jij benieuwd of je poppen maken leuk vindt?

Of heb je al eerder een pop gemaakt en vind je het leuk om een nieuw patroon uit te proberen? 

Dan is dit mijn geschenk voor jou.

>