.st0{fill:#FFFFFF;}

Lief knuffelkonijn voor op de babykamer 

 december 19, 2022

door  Inge

Voor dit lieve knuffelkonijn werd ik geinspireerd door een foto die ik vond op Pinterest. Ik vond de vormen met de grote buik met applicatie en de korte achterpoten zo schattig, dat ik besloot om zelf een dergelijk patroon te tekenen. Voor het lijf gebruikte ik een licht rekbare fleece van hennep en katoen en voor de buik en de binnenkant van de oren nam ik een restje stof uit de stofjeskast.

De binnenkant van de fleece werd de buitenkant van het konijn, zodat het lekker zacht is om mee te knuffelen. Voor dit konijn vond ik het voldoende om alleen de ogen en een mond te borduren. Het geeft het knuffelkonijn een schattig en een beetje een dromerig uiterlijk. Daardoor vind ik het mooi passen voor op de babykamer.

Inge schuurmans

Poppenmaakster (en meer)

Als kind al was ik graag met mijn handen bezig. Textiel en wol waren mijn favoriete materialen. Ik bedacht vaak zelf wat ik wilde maken en zocht dan naar manieren om mijn ideeën vorm te geven.

Handwerken werd een onmisbaar deel van mijn leven. Eigenlijk is er niet zo heel veel veranderd. Van het een kwam het ander en mijn hobby werd mijn beroep.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gratis patroon knuffelpopje

Ben jij benieuwd of je poppen maken leuk vindt?

Of heb je al eerder een pop gemaakt en vind je het leuk om een nieuw patroon uit te proberen? 

Dan is dit mijn geschenk voor jou.

>