.st0{fill:#FFFFFF;}

Je pop betalen via Lets Zutphen 

 december 29, 2018

door  Inge

Als je in Zutphen woont en lid bent van Lets Zutphen, heb je wel een heel bijzondere manier om voor je cursus poppen maken te betalen. Sinds ik in Zutphen woon ben ik namelijk ook aangesloten bij de Lets, en als je wilt kun je je cursus op die manier betalen.

Lets staat voor Local Exchange Trading System. Het is een manier om in je eigen omgeving dingen te kopen of verkopen, zonder dat er euro’s aan te pas komen. Elke plaats hanteert zo zijn eigen “munteenheid”, zonder dat er daadwerkelijk munten aan te pas komen. Zo betaalde ik in Oosterhout met Keetjes en krijg ik in Zutphen juist betaald in Nappen.

Wil je meer weten over Lets, raadpleeg Google er dan even voor. En als je als zoekwoorden “Lets Zutphen” kiest heb je alle informatie op een rij en kun je je meteen aanmelden als lid als je dat wilt.

Wil je gebruik maken van deze mogelijkheid? Neem dan contact op met me via het contact formulier op deze website.

Inge schuurmans

Poppenmaakster (en meer)

Als kind al was ik graag met mijn handen bezig. Textiel en wol waren mijn favoriete materialen. Ik bedacht vaak zelf wat ik wilde maken en zocht dan naar manieren om mijn ideeën vorm te geven.

Handwerken werd een onmisbaar deel van mijn leven. Eigenlijk is er niet zo heel veel veranderd. Van het een kwam het ander en mijn hobby werd mijn beroep.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gratis patroon knuffelpopje

Ben jij benieuwd of je poppen maken leuk vindt?

Of heb je al eerder een pop gemaakt en vind je het leuk om een nieuw patroon uit te proberen? 

Dan is dit mijn geschenk voor jou.

>