.st0{fill:#FFFFFF;}

Een foto van het resultaat 

 december 28, 2018

door  Inge

Rineke is één van de vele handwerksters die Knuffie heeft gemaakt naar het patroon uit de cursus.

En ze stuurde me een foto van het resultaat.

Ze schrijft me dat ze al aardig besmet is met het naaivirus en dat kon ik aan de foto ook wel zien. Ze vond het popje zó leuk dat ze er zelfs drie van maakte, zo ongeveer tegelijk. Het lijkt wel een drieling zo, die knuffelpopjes.

Een mooier compliment kan Kleine Katrijne niet krijgen :-)

Rineke, ik hoop dat je nog heel veel plezier mag beleven aan deze nieuwe hobby! En dankjewel voor het inzenden van deze foto zodat we er allemaal van kunnen meegenieten.

P.S. de foto is van het knuffelpopje uit de cursus. Je kunt het patroon voor dit popje nu gratis aanvragen. Dat doe je door op de afbeelding rechts te klikken of onderaan deze pagina op de knop. Je komt dan op de pagina waar je kunt lezen hoe je het patroontje kunt aanvragen.

Inge schuurmans

Poppenmaakster (en meer)

Als kind al was ik graag met mijn handen bezig. Textiel en wol waren mijn favoriete materialen. Ik bedacht vaak zelf wat ik wilde maken en zocht dan naar manieren om mijn ideeën vorm te geven.

Handwerken werd een onmisbaar deel van mijn leven. Eigenlijk is er niet zo heel veel veranderd. Van het een kwam het ander en mijn hobby werd mijn beroep.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gratis patroon knuffelpopje

Ben jij benieuwd of je poppen maken leuk vindt?

Of heb je al eerder een pop gemaakt en vind je het leuk om een nieuw patroon uit te proberen? 

Dan is dit mijn geschenk voor jou.

>