.st0{fill:#FFFFFF;}

Een ster haken om een bijzondere nieuwjaarswens te versturen 

 januari 2, 2023

door  Inge

Rond kerst en oud en nieuw heb ik altijd wat extra projecten onder handen omdat ik in die tijd meedoe met wat uitwisselingsprojecten. Bij één groep trekken we lootjes en maken we een mooi kerstpakketje voor de ander. En bij een andere groep maken we een kerstkaart. Door omstandigheden maakte ik mijn kerstkaart wat later dan eigenlijk de bedoeling was, waardoor ik het gepaster vond om de kerst achter me te laten en er een nieuwjaarswens van te maken.

De ster die ik had bedacht als hanger voor in de kerstboom werd een vallende ster op de kaart. En wie een vallende ster ziet… die mag een wens doen!

Voor dit soort dingen zoek ik internet af naar gratis patroontjes die ook nog geschikt zijn voor beginners. Op die manier kom ik dan bij leuke projecten uit die prima te verwerken zijn in iets anders.

Op de bijbehorende kaart kleurde ik de buitenste rand donkerblauw, in het midden liet ik het lichter, maar wel donkerder van kleur dan de ster zelf. En naast de plaats waar de ster mocht komen tekende ik strepen om de snelheid van vallen van de ster aan te geven.

Ik hoop van harte dat de ontvanger van deze kaart een heel mooie wens doet en dat die wens ook nog in vervulling gaat!

Inge schuurmans

Poppenmaakster (en meer)

Als kind al was ik graag met mijn handen bezig. Textiel en wol waren mijn favoriete materialen. Ik bedacht vaak zelf wat ik wilde maken en zocht dan naar manieren om mijn ideeën vorm te geven.

Handwerken werd een onmisbaar deel van mijn leven. Eigenlijk is er niet zo heel veel veranderd. Van het een kwam het ander en mijn hobby werd mijn beroep.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gratis patroon knuffelpopje

Ben jij benieuwd of je poppen maken leuk vindt?

Of heb je al eerder een pop gemaakt en vind je het leuk om een nieuw patroon uit te proberen? 

Dan is dit mijn geschenk voor jou.

>