.st0{fill:#FFFFFF;}

Dit eigenwijze hondje is gehaakt 

 January 16, 2023

By  Inge

Wie van haken houdt die weet dat er geen eind komt aan de mogelijkheden van nieuwe projecten en probeersels. Precies zo ontstond ook dit eigenwijze gehaakte hondje heel spontaan tijdens het werk. Er is geen patroon van in de academy, het is een voorbeeld van “zomaar wat haken en kijken hoe het lukt” en waar dat toe kan leiden.

Heb je meer houvast nodig voor jezelf om zoiets moois te kunnen maken? Maak dan eerst op een A4 een tekening en gebruik die als leidraad bij het haken.

Vind jij het ook leuk als je werk gedeeld wordt op de website? Mail dan een foto van je project met een leuk verhaaltje erbij naar het email adres dat je onderaan deze website vindt.

Inge schuurmans

Poppenmaakster (en meer)

Als kind al was ik graag met mijn handen bezig. Textiel en wol waren mijn favoriete materialen. Ik bedacht vaak zelf wat ik wilde maken en zocht dan naar manieren om mijn ideeën vorm te geven.

Handwerken werd een onmisbaar deel van mijn leven. Eigenlijk is er niet zo heel veel veranderd. Van het een kwam het ander en mijn hobby werd mijn beroep.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gratis patroon knuffelpopje

Ben jij benieuwd of je poppen maken leuk vindt?

Of heb je al eerder een pop gemaakt en vind je het leuk om een nieuw patroon uit te proberen? 

Dan is dit mijn geschenk voor jou.

>