.st0{fill:#FFFFFF;}

Hoooked on Knitting, een korte review 

 januari 2, 2023

door  Inge

Op zoek naar wat inspiratie voor een nieuw handwerkproject stuit ik in de bibliotheek op een klein boekje met de titel Hoooked on knitting. Het is geschreven door Geesje Mosies en Kim Poelwijk en de titel spreekt me wel aan, dus ik besluit het boek mee naar huis te nemen.

De projecten die erin staan zijn allemaal nogal grof van vormgeving en ik vind ze niet erg elegant. Smaken verschillen, dat mag duidelijk zijn.

Eén kussenhoes vind ik wel erg mooi en ik ga op zoek naar hoe ik hem kan maken. Het is een gebreide hoes in een aparte steek. Het mag gezegd worden dat ik niet heel geoefend ben als breister en naast recht en averecht en een combinatie van die twee kan ik op dit moment nog niet. De uitleg in het boek is niets minder dan wartaal voor me en ik begrijp er niets van. Jammer. Ik besluit het boek terug te brengen en mijn ideeën elders vandaan te halen. Mét een duidelijke uitleg voor beginners graag.

Inge schuurmans

Poppenmaakster (en meer)

Als kind al was ik graag met mijn handen bezig. Textiel en wol waren mijn favoriete materialen. Ik bedacht vaak zelf wat ik wilde maken en zocht dan naar manieren om mijn ideeën vorm te geven.

Handwerken werd een onmisbaar deel van mijn leven. Eigenlijk is er niet zo heel veel veranderd. Van het een kwam het ander en mijn hobby werd mijn beroep.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gratis patroon knuffelpopje

Ben jij benieuwd of je poppen maken leuk vindt?

Of heb je al eerder een pop gemaakt en vind je het leuk om een nieuw patroon uit te proberen? 

Dan is dit mijn geschenk voor jou.

>